arumsk
Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Ayo Indonesia, gabung!!!!!

Dear all my dearest friends in this group, miss you so much...........udah lama banget gak aktif disini ternyata group kita makin bertumbuh kembang, salut dan thanks a lot buat temens yg sudah meramaikan group kita ini. Mungkin udah saatnya ada regenerasi dlm group kita, krn jrg aktif rasanya krg afdol kalo saya jadi tetap moderator kalian. Bagi temens yg bersedia jadi moderator, please bisa menggantikan saya dan Juliet. Itu udah kesepakatan kita berdua, krn kesibukan msg2, jadinya terlantar deh group ini. Makanya kita minta kesediaan temens yg lain yg mau menyibukkan diri disini............you will have so much fun!! Welcome..........new moderator!!!

Polyvore Indonesia

Polyvore Indonesia

This is a group for INDONESIAN. We just wanna know how many Indonesian people on Polyvore. So just join us! And let's show the world how creative is Indonesia! But if you're NOT an Indonesian, you can still join this group and let's make a FASHION NETWORK. thanks

shookmoon

shookmoon

create/submit any fashion or art sets you like!
contests are held regularly

tumblr aesthetic

tumblr aesthetic

Welcome! This is a group made to express your own personal sense of style and what you personally think is aesthetically pleasing.
 
Go here for more info on this group, including info on the moderator and this blog's schedule!
https://goo.gl/2yygZV

♥ Amazing Set ♥

♥ Amazing Set ♥

This is a group for people who love fashion and clothes! Join and show your creativity ♥♥♥

OFFICIAL KPOP!

OFFICIAL KPOP!

Everything Kpop
BigBang , Beast, Exo, Epic, Girls Gen, 2NE1, all things! Also bias, song, themed, holiday, all things asian, kawaii, Korean, as well<3